سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم کالاس: روسیه فقط برای ادامه حملاتش زمان می‌خرد انتصاب نماینده ویژه ایران در امور دریای خزر احتمال حضور «ترامپ» در مذاکرات صلح میان روسیه و اوکراین

۲۰ شهید و مجروح در حمله موشکی رژیم اسرائیل به حومه دمشق

ارتش سوریه اعلام کرد که جنگنده‌های رژیم اسرائیل بامداد امروز به منطقه مسکونی «کفرسوسه» حمله موشکی کرده‌اند که در اثر آن دست کم ۲۰ نفر شهید یا زخمی شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۳ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 19
کد خبر: ۱۷۳۶۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، جنگنده‌های رژیم اسرائیل بامداد امروز یکشنبه با نقض حریم هوایی سوریه از سمت جولان اشغالی این کشور به مناطق در جنوب سوریه حمله کردند که در اثر آن شماری از شهروندان سوریه شهید یا زخمی شدند.

 

به دنبال حمله موشکی اسرائیل پدافند موشکی سوریه اقدام به رهگیری این جنگنده‌ها و موشک‌ها کرد و بنا به منابع نظامی سوریه تعدادی از این موشک‌ها تا جولان اشغالی و داخل اراضی اشغالی این جنگنده‌ها را دنبال کرد که گفته شد سامانه‌های موشکی رژیم اسرائیل برای مقابله با موشک‌های سوریه فعال شده‌اند.

 

به دنبال این حمله، منبعی در ارتش سوریه طی بیانیه‌ای گفت: «در ساعت 00:22 بامداد امروز یکشنبه دشمن اسرائیلی با چند موشک از سمت جولان اشغالی سوریه حمله ای کرد و طی آن، برخی مناطق در شهر دمشق و حومه آن از جمله مناطق مسکونی را هدف قرار داد که پدافند موشکی به مقابله پرداخت و بیشتر موشک‌ها را ساقط کرد.»

 

در این بیانیه آمده است: این حمله تاکنون پنج شهید داشته و 15 زخمی به عنوان آمار اولیه برجای گذاشته که حال برخی وخیم است. در این حمله شماری منزل مسکونی تخریب شد و خسارت مادی به برخی از محله‌های دمشق و حومه آن وار شد.»

 

همزمان برخی منابع آگاه اعلام کردند که سایت راداری « تل المسیح» ارتش سوریه در جنوب شهر «شهبا» واقع در استان مرزی السویداء مورد حمله رژیم صهیونیستی قرار گرفته است.

 

پیشتر نیز صهیونیست‌ها بارها مناطق مختلف سوریه از جمله مناطق مسکونی را هدف تجاوز نظامی قرار داده بودند. دولت دمشق تاکنون چندین مرتبه در نام‌هایی به مقامات سازمان ملل، خواستار اتخاذ تدابیری برای جلوگیری از تکرار تجاوزات نظامی صهیونیست‌ها به سوریه شده است.

 

حمله موشکی رژیم اسرائیل به مناطق در حالی صورت می‌گیرد که دولت سوریه به دلیل زلزله اخیر در شمال و شمال غرب، درگیر رسیدگی به این مناطق و شهروندان زلزله زده است./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار