تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند

۲۰ شهید و مجروح در حمله موشکی رژیم اسرائیل به حومه دمشق

۲۰ شهید و مجروح در حمله موشکی رژیم اسرائیل به حومه دمشق ارتش سوریه اعلام کرد که جنگنده‌های رژیم اسرائیل بامداد امروز به منطقه مسکونی «کفرسوسه» حمله موشکی کرده‌اند که در اثر آن دست کم ۲۰ نفر شهید یا زخمی شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۳ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 19
کد خبر: ۱۷۳۶۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، جنگنده‌های رژیم اسرائیل بامداد امروز یکشنبه با نقض حریم هوایی سوریه از سمت جولان اشغالی این کشور به مناطق در جنوب سوریه حمله کردند که در اثر آن شماری از شهروندان سوریه شهید یا زخمی شدند.

 

به دنبال حمله موشکی اسرائیل پدافند موشکی سوریه اقدام به رهگیری این جنگنده‌ها و موشک‌ها کرد و بنا به منابع نظامی سوریه تعدادی از این موشک‌ها تا جولان اشغالی و داخل اراضی اشغالی این جنگنده‌ها را دنبال کرد که گفته شد سامانه‌های موشکی رژیم اسرائیل برای مقابله با موشک‌های سوریه فعال شده‌اند.

 

به دنبال این حمله، منبعی در ارتش سوریه طی بیانیه‌ای گفت: «در ساعت 00:22 بامداد امروز یکشنبه دشمن اسرائیلی با چند موشک از سمت جولان اشغالی سوریه حمله ای کرد و طی آن، برخی مناطق در شهر دمشق و حومه آن از جمله مناطق مسکونی را هدف قرار داد که پدافند موشکی به مقابله پرداخت و بیشتر موشک‌ها را ساقط کرد.»

 

در این بیانیه آمده است: این حمله تاکنون پنج شهید داشته و 15 زخمی به عنوان آمار اولیه برجای گذاشته که حال برخی وخیم است. در این حمله شماری منزل مسکونی تخریب شد و خسارت مادی به برخی از محله‌های دمشق و حومه آن وار شد.»

 

همزمان برخی منابع آگاه اعلام کردند که سایت راداری « تل المسیح» ارتش سوریه در جنوب شهر «شهبا» واقع در استان مرزی السویداء مورد حمله رژیم صهیونیستی قرار گرفته است.

 

پیشتر نیز صهیونیست‌ها بارها مناطق مختلف سوریه از جمله مناطق مسکونی را هدف تجاوز نظامی قرار داده بودند. دولت دمشق تاکنون چندین مرتبه در نام‌هایی به مقامات سازمان ملل، خواستار اتخاذ تدابیری برای جلوگیری از تکرار تجاوزات نظامی صهیونیست‌ها به سوریه شده است.

 

حمله موشکی رژیم اسرائیل به مناطق در حالی صورت می‌گیرد که دولت سوریه به دلیل زلزله اخیر در شمال و شمال غرب، درگیر رسیدگی به این مناطق و شهروندان زلزله زده است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار